Maatwerk

LPG Installaties

Onderhoud & reparatie

Bedrijfswageninrichting

Het optimaal benutten van de laadruimte

Breng uw medewerkers op een plezierige manier discipline bij met onze bedrijfswageninrichtingen! Onze inbouwsystemen benutten het laadvermogen van uw bedrijfswagens optimaal en gaan een autoleven lang mee, terwijl uw medewerkers gestimuleerd worden om efficiënt en zorgvuldig met uw materialen om te gaan.

Resultaat: duidelijk meetbaar minder verlies van manuren en materialen, dus uw investering verdient zich heel snel terug. En uw medewerkers zullen trots zijn op een werkgever die hen met een zichtbaar professionele uitstraling op pad stuurt!

Wedden dat uw klanten dat positief zullen waarderen?

Garantie bedrijfswageninrichting

Omdat Bex Techniek achter zijn producten staat, zit op alle leveringen en producten van Bex Techniek een garantie van minimaal 1 jaar en in veel gevallen zelfs twee jaar.

Maar wat wij nog veel belangrijker vinden is een goede service en deze is geheel gratis voor al onze klanten.

Signalering

U kunt bij ons terecht voor de levering en montage van elk type signaalverlichting in de meest brede zin van het woord. Vaak wordt de vraag naar deze verlichting in eerste instantie opgeroepen door veiligheidsproblematiek, maar eenmaal gemonteerd en in gebruik is uw bedrijf door niemand meer over het hoofd te zien! Zo slaat u twee vliegen in een klap.

Uw medewerkers worden optimaal beschermd tijdens hun werkzaamheden en uw bedrijf krijgt volop aandacht van de hele werkomgeving! De effecten voor uw naamsbekendheid – en indirect dus ook voor uw omzet – zijn dan ook veel positiever dan folderen!

 

Voordelen ladesysteem

Wij vinden dat een bedrijfswageninrichting meer moet zijn dan een opbergsysteem voor uw gereedschap en materialen. Het is een instrument om snel en efficiënt over uw gereedschap en materialen te kunnen beschikken. Daarom adviseren wij een ladesysteem voor bedrijfswagens met wel 7 voordelen ten opzichte van de traditionele bedrijfswageninrichtingen.

 • De kern is dat u méér vervoert en méér overzicht hebt.
  Bespaar op uw autokosten: 50% tot wel 75% meer bruikbaar laadvolume. Gebruikt het laadvolume van uw bedrijfswagen(s) optimaal en vervoer meer.
 • Vergroot de efficiëntie en ergonomie
  Maak uw complete lading (assortiment) zichtbaar en makkelijk toegankelijk zonder in de wagen te moeten klimmen. Bespaar dagelijks tijd en ergernis: Heb alles bij en voorkom onnodig zoeken. De laden zijn geheel zelf in te delen.
 • Verleng de levensduur van uw gereedschappen:
  Voorkom onnodige beschadigingen door schuiven of stapelen van uw spullen.
 • Verlaag uw afschrijvingskosten:
  Door eenvoudige techniek en het gebruik van RVS en Aluminium is een lange levensduur gegarandeerd en overbouw in uw volgende wagen geen probleem.
 • Verbeter de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen:
  De lichtgewicht inrichting zorgt voor een betere gewichtsverdeling en een lager zwaartepunt van uw voertuig. Dit verhoogt de veiligheid en verbetert de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen(s).
 • Verklein de kans op diefstal:
  Uw materialen en gereedschappen zijn voor derden niet meer zichtbaar en is daarmee dus minder diefstalgevoelig.

 

Impressie van de mogelijkheden: